Rijschool Wierden

Zoek jij naar een rijschool in Wierden? Rijschool Tristan Kock is dé autorijschool uit Vriezenveen en omstreken. 

Tristan Kock gelooft in een persoonlijke benadering. Met deze wijze van rijles geven zorgen wij voor een positieve beleving, dit heeft uiteraard een goede invloed op het het leerproces van de leerling.

TARIEVEN LESTIJDEN

Aanhanger rijbewijs Wierden

Bij rijschool Tristan Kock uit Vriezenveen kun je terecht voor een aanhanger rijbewijs. Of je nu als particulier of voor je werk op zoek bent naar een professionele rijopleider. Zoek niet verder!

Met Tristan Kock kun je middels een persoonlijke individuele dagcursus  binnen één dag je aanhanger rijbewijs halen. Of kies samen met een vriend of collega voor de DUO dagcursus . Dan ben je onder aan de streep ook nog eens goedkoper uit!

Aanhanger rijbewijs in één dag

Kies voor een goede rijschool

Zoek je een goede rijschool in de buurt van Wierden? Een rijschool die je snel op weg helpt en met je meedenkt? Neem dan contact op met dé rijopleider uit Vriezenveen en lees meer over onze aanpak. Bij rijschool Tristan Kock gaan we een stap verder en helpen we je ook met faalangst.

Doordat rijschool Tristan Kock de lessen continue aan jouw voortgang aanpast, voldoet rijschool Tristan Kock telkens aan de behoeftes van jou als leerling. Zo ben je gegarandeerd van een gedegen en actuele rijopleiding van de beste rijschool uit Vriezenveen.

Vraag nu een proefles aan

Zelf ervaren of de aanpak van Tristan Kock bij je past? Vraag dan een proefles aan! Dé rijschool voor Wierden en omgeving voor een persoonlijke aanpak, gericht op resultaat.

Proefles aanvragen

We helpen je graag op weg

Rijbewijs B

€ 60 per les (60 minuten)

Aanhanger BE

Vanaf € 495 + geslaagd in één dag

Motor A2 / A

€ 60 per les (60 minuten)