Rijschool Vriezenveen

Op zoek naar een rijschool in Vriezenveen? Zoek dan niet verder! Rijschool Tristan Kock is dé persoonlijke rijopleider uit Vriezenveen en omstreken.

Onze rijschool gelooft in een persoonlijke benadering. Door op deze wijze deze rijles te geven heeft dat veel positieve invloed op het leerproces van jou als leerling.

Rijles in Vriezenveen en omstreken

Naast rijles in Vriezenveen geeft Tristan Kock ook rijles in onder andere Almelo , Wierden en Vroomshoop. Natuurlijk wordt je thuis gehaald en gebracht, dat is de service van rijschool Tristan Kock.

Tarieven Lestijden

Aanhanger rijbewijs Vriezenveen

Wist je dat je bij rijschool Tristan Kock uit Vriezenveen ook terecht kunt voor je aanhanger rijbewijs ? Of je nu als particulier of voor je werk op zoek bent naar een professionele rijopleider. Zoek niet verder!

Met Tristan Kock kun je middels een persoonlijke individuele dagcursus  binnen één dag je aanhanger rijbewijs halen. Of kies samen met een vriend of collega voor de DUO dagcursus . Dan ben je onder aan de streep ook nog eens goedkoper uit!

Aanhanger rijbewijs in één dag

Start met een proefles

Een proefles is 100% vrijblijvend. Je maakt kennis met je instructeur en gaat met een persoonlijk lesadvies naar huis. Je bent tot niks verplicht.

Onze tarieven

Rijbewijs B (auto)
Praktijkles auto (60 minuten) € 60
Tussentijdse toets (TTT) € 205
Praktijkexamen € 275

Rijbewijs BE (aanhanger)
Dagcursus duo € 495 p.p.
Dagcursus individueel € 549 p.p.

Rijbewijs A2 / A (motor)
Praktijkles motor (60 minuten) € 60
Voertuigbeheersing € 160
Verkeersdeelneming € 250

Daarom Tristan Kock

  • Hoog slagingspercentage
  • Achteraf betalen (per les)
  • Eerlijk lesadvies

Kies voor een goede rijschool

Zoek je een goede rijschool in de buurt van Vriezenveen? Een rijschool die je snel op weg helpt en met je meedenkt? Neem dan contact op met dé rijopleider uit Vriezenveen en lees meer over onze aanpak. Bij rijschool Tristan Kock gaan we een stap verder en helpen we je ook met faalangst.

Doordat rijschool Tristan Kock de lessen continue aan jouw voortgang aanpast, voldoet rijschool Tristan Kock telkens aan de behoeftes van jou als leerling. Zo ben je gegarandeerd van een gedegen en actuele rijopleiding van de beste rijschool uit Vriezenveen.

Vraag nu een proefles aan

Zelf ervaren of de aanpak van Tristan Kock bij je past? Vraag dan een proefles aan! Dé rijschool voor Vriezenveen en omgeving voor een persoonlijke aanpak, gericht op resultaat.

Proefles aanvragen