Rijschool Daarlerveen

Ben jij op zoek naar een rijschool in Daarlerveen? Rijschool Tristan Kock is dé autorijschool uit Vriezenveen en omstreken. 

Onze rijschool gelooft in een persoonlijke benadering. Door op deze wijze deze wijze deze rijles te geven heeft dat veel positieve invloed op het leerproces van jou als leerling.

Rijles in Daarleveen en omstreken

Naast rijles in Daarleveen geeft Tristan Kock ook rijles in onder andere Vriezenveen, Aadorp en Wierden . Natuurlijk wordt je thuis gehaald en gebracht, dat is de service van rijschool Tristan Kock.

Tarieven Lestijden

Aanhanger rijbewijs Daarleveen

Wist je dat je bij rijschool Tristan Kock uit Vriezenveen ook terecht kunt voor je aanhanger rijbewijs ? Of je nu als particulier of voor je werk op zoek bent naar een professionele rijopleider. Zoek niet verder!

Met Tristan Kock kun je middels een persoonlijke individuele dagcursus  binnen één dag je aanhanger rijbewijs halen. Of kies samen met een vriend of collega voor de DUO dagcursus . Dan ben je onder aan de streep ook nog eens goedkoper uit!

Aanhanger rijbewijs in één dag

Kies voor een goede rijschool

Ben jij opzoek naar een goede rijschool in de buurt van Daarleveen? Een rijschool die je snel op weg helpt en met je meedenkt? Neem dan contact op met dé rijopleider uit Vriezenveen en lees meer over onze aanpak. Bij rijschool Tristan Kock gaan we een stap verder en helpen we je ook met faalangst.

Doordat rijschool Tristan Kock de lessen continue aan jouw voortgang aanpast, voldoet rijschool Tristan Kock telkens aan de behoeftes van jou als leerling. Zo ben je gegarandeerd van een gedegen en actuele rijopleiding van de beste rijschool uit Vriezenveen.

Vraag nu een proefles aan

Zelf ervaren of de aanpak van Tristan Kock bij je past? Vraag dan een proefles aan! Dé rijschool voor Daarleveen en omgeving voor een persoonlijke aanpak, gericht op resultaat.

Proefles aanvragen

We helpen je graag op weg

Rijbewijs B

€ 60 per les (60 minuten)

Aanhanger BE

Vanaf € 495 + geslaagd in één dag

Motor A2 / A

€ 60 per les (60 minuten)