Rijschool Almelo

Op zoek naar een goede rijschool in de Almelo of omgeving? Rijschool Tristan Kock is dé rijschool uit Vriezenveen en omstreken. 

Wij geven les op een vrije en persoonlijke manier. Deze wijze van rijles geven zorgt voor een positieve beleving wat natuurlijk veel positieve invloed heeft op jouw leerproces!

Rijles in Almelo en omstreken

Naast rijles in Almelo geeft Tristan Kock ook rijles in onder andere Vriezenveen, Wierden en Aadorp. Natuurlijk wordt je thuis gehaald en gebracht, dat is de service van rijschool Tristan Kock.

Tarieven Lestijden

Aanhanger rijbewijs Almelo

Wist je dat je bij rijschool Tristan Kock uit Vriezenveen ook terecht kunt voor je aanhanger rijbewijs ? Of je nu als particulier of voor je werk op zoek bent naar een professionele rijopleider. Zoek niet verder!

Met Tristan Kock kun je middels een persoonlijke individuele dagcursus  binnen één dag je aanhanger rijbewijs halen. Of kies samen met een vriend of collega voor de DUO dagcursus . Dan ben je onder aan de streep ook nog eens goedkoper uit!

Aanhanger rijbewijs in één dag

Start met een proefles

Een proefles is 100% vrijblijvend. Je maakt kennis met je instructeur en gaat met een persoonlijk lesadvies naar huis. Je bent tot niks verplicht.

Onze tarieven

Rijbewijs B (auto)
Praktijkles auto (60 minuten) € 60
Tussentijdse toets (TTT) € 205
Praktijkexamen € 275

Rijbewijs BE (aanhanger)
Dagcursus duo € 495 p.p.
Dagcursus individueel € 549 p.p.

Rijbewijs A2 / A (motor)
Praktijkles motor (60 minuten) € 60
Voertuigbeheersing € 160
Verkeersdeelneming € 250

Daarom Tristan Kock

  • Hoog slagingspercentage
  • Achteraf betalen (per les)
  • Eerlijk lesadvies

Kies voor een goede rijschool

Zoek je een goede rijschool in jouw omgeving? Een rijschool die je snel op weg helpt en met je meedenkt? Neem dan contact op met dé rijopleider uit Vriezenveen en lees meer over onze aanpak. Bij rijschool Tristan Kock gaan we een stap verder en helpen we je ook met faalangst.

Doordat rijschool Tristan Kock de lessen continue aan jouw voortgang aanpast, voldoet rijschool Tristan Kock telkens aan de behoeftes van jou als leerling. Zo ben je gegarandeerd van een gedegen en actuele rijopleiding van de beste rijschool uit Vriezenveen.

Vraag nu een proefles aan

Zelf ervaren of de aanpak van Tristan Kock bij je past? Vraag dan een proefles aan! Dé rijschool voor Almelo en omgeving voor een persoonlijke aanpak, gericht op resultaat.

Proefles aanvragen